Nathalie

Over mij

is bijzonder en wonderlijk. Kijk alleen maar naar de geboorte van een kind, dier of het ontstaan van planten en bloemen. Ik werd me heel erg bewust van de magie van het leven, wanneer ik muziek maakte en heerlijk meezong met muziek. Er gebeurde iets.

Het betekent niet dat het leven altijd een sprookje is. Er is ook in mijn leven een periode geweest, dat er totaal geen sprake was van magie.

 

Ik heb jaren geleden geworsteld met mezelf. Met wie ik ben, waarom ik hier ben en wat mijn talenten en kwaliteiten zijn.
En heb zelf de zwaarte van het leven ervaren. Doordat ik zelf gevoelig ben voor sferen en prikkels om me heen, is het niet altijd even gemakkelijk geweest.

Als klein gevoelig meisje groeide ik op en had veel last van allerlei dingen die ik opmerkte en voelde in mijn omgeving. Ik heb altijd het gevoel gehad dat mijn omgeving niet begreep wie ik was en wat ik nodig had……

Mijn puberteit heb ik dan ook als pittig ervaren. Ik ervaarde die periode als heel pittig. Was onzeker, voelde me niet prettig met mezelf, was onzeker, paste me altijd aan, had depressieve gevoelens. Ik heb me ook altijd anders gevoeld.

 

 Waar ik mijn kracht uit haalde was zingen. Dit deed ik al toen ik een klein meisje was. Zingen…… Wanneer ik me niet lekker voelde, verdrietig was, dan ging ik naar mijn slaapkamer en zette de muziek aan. En ik zong mee met de mooiste nummers van Celine Dion. Ik voelde me lichter en blijer wanneer ik zong. En wat me telkens opviel, wanneer ik aan het zingen was, dat de prachtige warme zonnestralen mijn kamer binnen kwamen dansen. En mijn hart danste mee. Zelfs als het nog zo bewolkt leek. En wat voelde ik me verbonden, verbonden met dat licht en die warmte. Het gaf mij heel veel kracht.

Doordat ik heel erg vastliep ging ik op zoek naar hulp. De hulp die er geboden werd paste niet bij mij en ik wist dat er een andere oplossing was. En die moest ik gaan zoeken. Maar dan wel in mezelf. Ik ben vervolgens verschillende opleidingen en cursussen gaan doen op het gebied van energiewerk, yoga, mediumschap, klank e.d.

Het is mijn intentie om je de bijzondere magie , sprankeling van klank te laten ervaren.

Het is mijn intentie om met klank en mijn muziek, jou weer te helpen verbinden met wie jíj bent en wat jouw kracht is. Opnieuw verbinden met je essentie. En ook vanuit deze essentie durft te leven vanuit liefde, licht en vertrouwen.

Maar het leven is voortdurend in beweging. Zo komen er verschillende situaties op je pad, die je allemaal verder brengen. Maar het gaat erom hoe jij naar die situaties kijkt en hoe je ermee omgaat. Je groeit en wordt wijzer.
Muziek speelt een hele belangrijk rol in mijn leven. Ik ervaar ook de magie van muziek. Muziek verbindt, brengt je in beweging, het raakt je en muziek heelt. Klank speelt een hele grote rol in ons leven. Zonder muziek had mijn leven er in ieder geval totaal anders uitgezien.
Nu komt de muziek samen met yoga, mindfulness, energetisch werk, meditatie en visualisatie. Op deze manier ontstaat er een hele krachtig brouwsel van elementen, die je oude overtuigingen en patronen kunnen doorbreken, zodat je alles uit het leven kunt halen wat erin zit.
Dit gun ik jou ook!
Ik inspireer en help je graag om je (weer) te verbinden met je innerlijke klank en stem. Verbinden met wie je echt bent, door het gebruik van klank en stem. Vanuit die verbinding met jezelf kun jij weer stralen en de wereld helpen met wie jij bent.